Saint Gobain

SGCPRo

Saint-Gobain Construction Products Romania
Business Unit PAM

Pornind de la necesitatea dezvoltarii si modernizarii infrastructurii din Romania, SAINT - GOBAIN PAM a decis in 2005 sa deschida aici propria sucursala comerciala in vederea aplicarii noilor solutii din fonta ductila urmand astfel traditia romaneasca a retelelor de apa si canalizare din fonta cenusie.


SGCPRoActivitate
Activitatea noastra consta in comercializarea produselor SAINT-GOBAIN PAM destinate sistemelor de alimentare cu apa potabila si canalizare.

SGCPRoConsultanta tehnica competenta
Asiguram clientilor asistenta tehnica in fazele de proiectare si executie astfel incat sa oferim solutii ce duc la optimizarea performantelor viitoarelor retele de apa si canalizare.


SGCPRoServiciu comercial aproape de client
Departamentul comercial este pregatit sa ofere si sa sprijine clientii in alegerea unor solutii armonizate care sa raspunda tuturor exigentelor si cerintelor acestora.

SGCPRo
Suport logistic performant
Pentru a asigura suport logistic clientilor nostri avem in Bucuresti propriul depozit asigurand astfel un flux continuu al livrarilor pentru proiectele in derulare.

SGCPRo

Serviciu post-vanzari
Serviciul post-vanzari se bazeaza pe o echipa capabila sa intervina rapid si eficient.

 SGCPRo

 

 

Blutop

New!

S-a extins gama BLUTOP de tevi si fitinguri din fonta ductila pentru retele de distributie de DN/OD 75 la DN/OD 160  > Gama Blutop

 
© Saint Gobain 2009 - 2020 Politica de confidentialitate