Saint Gobain

Saint-Gobain PAM

DIVIZIA CONDUCTE A GRUPULUI SAINT-GOBAIN

Apa inseamna viata….experienta castigata in cei peste 150 de ani de activitate in domeniul apei va sta la dispozitie.

Lider mondial in sisteme complete din fonta ductila, SAINT-GOBAIN PAM concepe, produce si comercializeaza o gama completa de solutii dedicate transportului apei.
In toata lumea, raspundem exigentelor tuturor clientilor nostrii bazandu-ne pe experienta noastra ce imbina in mod perfect traditia si modernitatea, iar calitatea tehnica si serviciile de logistica asigurate produselor noastre este condusa in mod determinant catre inovatie.

SAINT-GOBAIN PAM este prezenta pe fiecare continent cu propriile unitati industriale si comerciale, in doua zeci si trei de tari, din care face parte si Saint-Gobain Construction Products Romania Business Unit PAM.

Peste tot pe glob omul are nevoie de apa pentru a supravietui...

Cu peste 12.000 de angajati si peste 30.000 de repere de produse, SAINT - GOBAIN PAM ofera propria experienta in domeniul apei pentru a propune solutii complete pentru transportul acesteia.

Saint-Gobain PAM

Activitatea sa consta in conceperea, producerea si livrarea unei game complete si omogene de produse din fonta ductila, si anume :

• Sisteme complete din fonta ductila pentru apa potabila, canalizare si irigatie (tevi si fitinguri)
• Sisteme complete pentru stingerea incendiului (tevi, fitinguri, vane si hidranti avand certificare FM)
• Gama completa de vane, piese de montaj si interventie componente necesare realizarii retelelor de apa, canalizare, stingerea incendiului si irigatii
• Sisteme complete din fonta pentru canalizare interioara cladiri (pentru evacuarea apelor uzate si a apelor fluviale)
• Capace si gratare stradale din fonta ductilaSaint-Gobain PAM

 

 

Blutop

New!

S-a extins gama BLUTOP de tevi si fitinguri din fonta ductila pentru retele de distributie de DN/OD 75 la DN/OD 160  > Gama Blutop

 
© Saint Gobain 2009 - 2020 Politica de confidentialitate